Kairós

KAIRÓS és un centre privat de teràpia psicològica, situat al centre de Barcelona, creat per un equip de psicòlegs professionals, formats en psicoteràpia, amb l’objectiu de poder promoure canvis a nivell personal i relacional per millorar la qualitat de vida i benestar emocional.

 

Per què “Kairós”?

Kairós era una de les tres maneres que hi havia de conceptualitzar el temps a l’antiga Grècia. Significa “moment adequat i oportú” així com “temps significatiu viscut”. És un temps ple, un temps propi i pur. Esdeveniments importants en el transcurs de la persona que l’han anat conformant com l’ésser humà que és. El significat que li hem anat donant a aquelles coses que ens han anat passant és el que marca la nostra experiència i configura el que sentim, creiem i fem o deixem de fer.

Començar una psicoteràpia no és una decisió fàcil, però de ben segur una experiència enriquidora. Cadascú tria el moment que creu més oportú i decideix quan se sent preparat per fer-la. Els psicòlegs del centre posem a la vostra disposició tots els nostres coneixements i tècniques per resoldre conflictes interns o relacionals que actualment interrompen un bon funcionament.

A les sessions es treballa amb el material rellevant per a la persona així quan la persona ho decideixi. Aquesta és la raó per la qual el centre s’anomena Kairós, en honor a aquest temps exclusiu.

Centre_CTPKairos_fespatx_1

Centre_CTPKairos_despatx_2

El centre està autoritzat i regulat sanitàriament pel Departament de Salut situat al centre de Barcelona.